Köszöntjük Bihartordán

Szeretettel köszöntöm Önt  Bihartorda  Község   új honlapján. Célunk, hogy  az érdeklődők számára bemutassuk községünket, valamint  az oldalunkra látogatóknak mindig naprakész, hasznos információt és szolgáltatást nyújtsunk.

Bihartorda  1000 fős kistelepülés a Sárrét szélén. Az itt élő emberek zömének a megélhetési lehetőség a térségre jellemzően a földművelés és állattenyésztés.

Bihartordának önálló Polgármesteri Hivatala, 8 osztályos általános  iskolája, óvodája, idősek nappali ellátó rendszere, önálló háziorvosa, védőnői szolgálata, református lelkésze és fiókgyógyszertára van.   A településünkön közel húsz a vállalkozások száma, zömében szolgáltatók. Meghatározó vállalkozás az Ezüstkalász Kft, valamint a Módos Farm.

Infrastrukturális ellátottsága a szennyvízcsatornázás kivételével 100 %-os.

Aki csendre és nyugodt életre vágyik jöjjön hozzánk. Gyarapítsa szorgalmas, törekvő lakosságunk létszámát. Olcsó és jól közművesített ingatlanok vásárolhatók.

Bízom  abban, hogy a honlap  általános ismertetői  felkeltik érdeklődésüket, érdekes és hasznos információkra lelnek a tájékoztatóinkban.  Az itt lakók jobban megismerhetik lakókörnyezetüket, az önkormányzat munkáját, a honlapra  látogatók pedig reméljük kedvet kapnak ahhoz, hogy személyesen is felkeressenek minket, a hétköznapokon és ünnepi rendezvényeinken egyaránt, megismerjék Bihartordát  és mindazt, amire büszkék vagyunk.

Látogasson el Bihartordára, szerezzen közvetlen benyomásokat településünkről.

Szeretettel várjuk!

Módos Imre
polgármester